Dry Needles

Magis Dry Needles zijn gemaakt van hoogwaardig chirurgisch staal en afgewerkt met een coating. Magis Dry Needles zijn ontworpen voor gemak bij toepassing en voor zo min mogelijk pijn bij behandeling.

€ 10,99
Inclusief belasting
Maat
Aantal
Aantal

Magis Dry Needles

Magis Dry Needles zijn gemaakt van hoogwaardig chirurgisch staal en afgewerkt met een coating. Magis Dry Needles zijn ontworpen voor gemak bij toepassing en voor zo min mogelijk pijn bij behandeling. Het uiteinde is in een conische punt geslepen, waardoor deze eenvoudiger door weefsels prikt. De naalden komen in verschillende diktes, daarmee geschikt voor verschillende toepassingen. Door de verschillende maten en de relatieve stugheid van Magis Dry Needles is het relatiefeenvoudig om precisie werk te verrichten bij een dry-needling behandeling. Alle naalden worden steriel verpakt en worden geleverd inclusief geleidebuis.

Dry needling, wat is het?

Dry needling is een therapievorm die zicht richt op de behandeling van spiergerelateerde klachten, met in het bijzonder de behandeling van triggerpoints. Bij spieren die langdurig verkeerd worden gebruikt of gedurende korte tijd te zwaar worden belast, bestaat het risico dat er zogenaamde triggerpoints ontstaan. Men spreekt van een triggerpoint wanneer een of meerdere delen van de spier niet meer ontspannen, ondanks dat deze misschien even niet gebruikt wordt. 

Gebruikelijke symptomen van actieve triggerpoints zijn ondere andere;

* Pijn op de plek zelf

* Uitstralende pijn naar een ander deel van het lichaam

* Een mindere rekbare en stijf aanvoelende spier. 

Dry needling werkt direct in op spieren en is geen 'energie'-behandeling (zoals acupunctuur).

Raadpleeg altijd uw fysiotherapeut voor de toepassing van onze producten.

Datasheet

Maat
0.3 MM * 75 MM