Home

Home

Item 1-12 van 20 in totaal item(s)

Kinesiology Tape

Magis Kinesiology tape is gemaakt van speciaal geselecteerd elastisch katoen van de hoogste kwaliteit. De rekbaarheid van Magis Kinesiotape is 140%,  en heeft daarmee  dezelfde rekbaarheid als uw eigen huid.

Magis Kinesiology Tape. Approved by SMC Amsterdam & SMC Fysiomed.

€ 8,99

Kniebrace

De Magis Kniebrace verlicht de druk rondom de knieschijf en stabiliseert deze. De brace biedt compressie en ondersteuning aan het gewricht wanneer deze instabiel of geblesseerd is.

€ 23,99

Foam Roller

De Magis Foam Roller geeft de sporter de mogelijkheid zelfstandig spieren los te masseren en is bruikbaar bij revalidatie na een sportblessure. Het unieke honingraatmotief zorgt ervoor dat de druk die gezet wordt op specifieke punten van het lichaam de spieren helpt te herstellen.

€ 24,99

Pre Tape Spray

Magis Pre Tape Spray is een handige spray ontworpen voor het toepassen van kinesiotape op de huid. De Spray brengt een dun beschermend laagje aan over de oppervlakte van de huid. 

€ 11,99

Dry Needles

Magis Dry Needles zijn gemaakt van hoogwaardig chirurgisch staal en afgewerkt met een coating. Magis Dry Needles zijn ontworpen voor gemak bij toepassing en voor zo min mogelijk pijn bij behandeling.

€ 10,99

Instant Cold Pack

Magis Instant Cold Pack is ontwikkeld voor snelle verlichting van pijn en zwelling. De Magis Instant Cold Pack is snel en gemakkelijk te gebruiken door stevig op de Cold Pack te drukken.

€ 2,69

Acrylastic Tape

Magis Acrylastic Tape is speciaal ontwikkeld voor toepassing direct op de huid. Het is een licht compressie- en steunverband die in de lengterichting rekbaar is.

€ 7,99

Bovenbeenbrace

De Magis Bovenbeenbrace is gemaakt van speciaal geselecteerd elastisch neopreen van de hoogste kwaliteit. Dit neopreen zorgt voor een bepaalde compressie en behoudt de lichaamswarmte om (indien nodig) de doorbloeding en snelheid van genezing te bevorderen.

€ 22,99

Stretch Band Light - 125 CM

Magis Stretch Bands zijn elastische banden gemaakt van een premium rubberachtig materiaal zonder latex. Het uitrekken van de banden vereist kracht en creëert  op een eenvoudige manier weerstand voor uw spieren.

€ 4,99

Cold Spray

Magis Cold Spray  zorgt voor een zeer snel, effectief en sterk koeling-effect. De Cold Spray wordt toegepast bij eerste hulp bij zwellingen, kneuzingen, verstuikingen, breuken en pijndemping.

€ 12,99

Hot-Cold Pack

De Magis Hot-cold Pack is ontwikkeld voor het verlichten van pijn bij kneuzingen van de spieren of bot en zwellingen. De Magis Hot Cold Pack kan voor zowel bij koude -  als warmtebehandeling gebruikt worden en is meerdere malen bruikbaar.

€ 3,99

Sporttape

Magis Sporttape biedt ondersteuning aan gewrichten, stabiliseert gewrichten en vermindert het risico op blessures. Magis Sporttape is stevig, heeft een sterke plakkracht en is relatief gemakkelijk van de rol af te scheuren.

€ 4,99