Kan ik de producten ook ophalen?

U kunt de bestelde producten ophalen bij ons op kantoor. Maak hiervoor wel een afspraak, direct voordat u de bestelling plaatst, dan kunnen wij dit nog aanpassen.

Het bestellen lukt niet via de website, wat moet ik doen?

Bel ons of stuur ons een mail dan nemen we binnen een dag contact met u op.

I-deal werkt niet?

Bel ons of stuur ons een mail dan nemen we binnen een dag contact met u op.

Wat als ik niet tevreden ben met de kwaliteit van een bepaald Magis product?

Al onze producten worden uitvoerig getest door gerenommeerde fysiotherapeuten, zie hiervoor ook het onderdeel kwaliteitscommissie op de website. Mocht het onverhoopt toch niet voldoen aan uw verwachtingspatroon hebben wij een niet goed = geld terug garantie. Hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Wat als een product niet in het assortiment zit?

Als er producten zijn die u als fysiotherapeut veel gebruikt maar die niet in ons assortiment zitten, belt u ons. U geeft aan om welk product het gaat en geeft aan dat u deze graag in het Magis assortiment zou willen zien. Zodra meerdere fysiotherapeuten aangeven vraag te hebben naar dit product, gaan wij kijken in het netwerk van aanbieders wat er mogelijk is en of we een gelijkwaardig alternatief kunnen vinden dat we in ons assortiment kunnen opnemen.

Hebben jullie een visie op de duurzaamheid van jullie producten?

Ja, die hebben we zeker. Echter, in ons huidige assortiment is dit nog niet doorslaggevend. Doordat we nog nieuw en relatief klein zijn hebben we besloten hiermee te wachten tot we een grotere afzetmarkt hebben. Zodra dit het geval is, willen we proberen de producten te verduurzamen. Voor meer informatie kunt u hierover altijd contact opnemen met Erwin.

Welke rechtsvorm heeft Magis?

Magis is een vennootschap onder firma.

Ik heb besteld via de website, maar nog steeds niks ontvangen.

Neemt u alstublieft contact met ons op via telefoon of e-mail, dan kunnen wij het voor u oplossen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Wij streven ernaar uw bestelling binnen twee werkdagen te bezorgen.