Magis Medical is officieel partner van the Young Physiotherapist Association! Wij zijn dan ook aanwezig tijdens de YPAx Utrecht 2015, 22 steptember 2015 - Uithof, Utrecht. Bekijk hier het programma.

Young Physiotherapist Association

De YPA is bedoeld voor fysiotherapeuten tot en met 35 jaar. Als jonge zorgprofessional kom je drempels tegen, maar zijn er ook veel kansen te benutten. De YPA biedt een platform waarbij je in contact komt met jonge collega’s.

De YPA organiseert activiteiten in de vorm van netwerkborrels, sociaal-sportieve evenementen en masterclasses. Het biedt mogelijkheden om op dynamische en laagdrempelige wijze je netwerk uit breiden, je kennis te vergroten en je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen als zorgprofessional.

Met elkaar bouwen we aan een netwerk vol kennis en kunde. YPA biedt de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met andere getalenteerde young professionals. Door de krachten te bundelen en ideeën te combineren ontstaan uiteenlopende innovaties. Met elkaar weten we immers meer dan alleen.